La teva participació

PARTICIPA!: SI ET TRUQUEN, VINE!

La Cohort IMPaCT és una cohort de base poblacional amb 200.000 persones participants, que permetrà explorar durant 20 anys els determinants psicològics, socials, ambientals i biològics de les condicions de la salut i les malalties de més importància al nostre país.

Si us han seleccionat per participar en l'estudi, rebreu una trucada des del vostre Centre de Salut. Al projecte treballen excel·lents professionals sanitaris que t'explicaran en què consisteix formar part de la Cohort. No dubtis a unir-te a aquest gran projecte!

RECOMANACIONS PER A LES VISITES

En el moment de contactar amb cada persona per telèfon, el nostre personal tècnic et donarà indicacions detallades i recomanacions per a les visites al Centre IMPaCT. Aquí tens un resum:

Documentació a aportar a la primera visita

Et demanarem que ens indiquis el teu número de la seguretat social, així com altres dades de la targeta sanitària. Per això serà important que la portis al Centre IMPaCT.

A la primera visita us demanarem diversos telèfons de contacte (mòbil, domicili, treball), així com el número d'algun familiar o conegut per contactar-vos en el futur en cas de necessitat.

Recomanacions sobre roba i calçat

El dia de la visita de la configuració del MAPA, has d'anar al Centre IMPaCT amb roba de mànigues amples, o bé en màniga curta, per permetre la col·locació del braçalet a l'avantbraç.

Igualment, et recomanem que vagis a les visites amb calçat i roba còmoda ja que necessitarem que te la treguis per fer algunes proves.

Acudir en dejú el dia de l'extracció sanguínia

Necessitarem extreure't mostres de sang per efectuar diverses anàlisis, el personal IMPaCT t'avisarà del dia que es realitzarà perquè acudeixis al Centre de Salut en dejú.