Un gran estudi per a millorar la salut de la població espanyola

La Cohort IMPaCT és un projecte d’investigació epidemiològica del Programa de Medicina Predictiva de la Infraestructura IMPaCT (Infraestructura de Medicina de Precisió associada a la Ciència i la Tecnologia), per a comprendre i millorar la salut de la població espanyola.

PARTICIPA!: SI ET TRUQUEN, VINE!

La Cohort IMPaCT és una cohort de base poblacional amb 200.000 persones participants, que permetrà explorar durant 20 anys els determinants psicològics, socials, ambientals i biològics de les condicions de salut i les malalties de major importància al nostre país.

Si t’han seleccionat per a participar en l’estudi, rebràs una trucada des del teu Centre de Salut. En el projecte hi treballen excel·lents professionals sanitaris que t’explicaran en què consisteix formar part de la Cohort. No dubtis a unir-te en aquest gran projecte!

Nodos

Comunitats i Ciutats Autònomes

Nodos

Nodes Impact

Nodos

Grups d’investigació

Nodos

Entitats Associades

Participants reclutats per l'estudi

NOTÍCIES

VEURE TOTES
Estudiantes de ESO y bachillerato participan en un taller interactivo sobre Cohorte IMPaCT en ImproCiencia

Ver

20 de novembre 2023

Estudiantes de ESO y bachillerato participan en un taller interactivo…

La jornada ImproCiencia, una iniciativa divulgativa organizada por el CIBER en el marco de la Semana de la Ciencia de Madrid, acogió un taller interactivo sobre el programa Cohorte IMPaCT. En el taller, conducido por…

Nuevos vídeos divulgativos de Cohorte IMPaCT protagonizados por participantes y el personal técnico

Ver

16 de novembre 2023

Nuevos vídeos divulgativos de Cohorte IMPaCT protagonizados por participantes y…

Cohorte IMPaCT cuenta con dos nuevos vídeos divulgativos para concienciar de una manera amena y emotiva sobre la trascendencia de este gran estudio de salud. El primero de estos vídeos está protagonizado por el personal…

Ignacio Párraga e Itziar Vergara explican el trabajo del grupo de fidelización de los participantes de Cohorte IMPaCT

Ver

02 de novembre 2023

Ignacio Párraga e Itziar Vergara explican el trabajo del grupo…

Itziar Vergara e Ignacio Párraga, coordinadores del grupo de trabajo de fidelización de los participantes de Cohorte IMPaCT, resumen en este vídeo cuál es su labor. Ver esta publicación en Instagram Una publicación compartida de…

QUÈ ÉS IMPACT?

IMPaCT és la Infraestructura de Medicina de Precisió associada a la Ciència i la Tecnologia creada per l’Institut de Salut Carlos III que es configura a partir de tres programes: Medicina Predictiva, Ciència de Dades i Medicina Genòmica.

IMPaCT Cohort és el programa de Medicina Predictiva de la Infraestructura de Medicina de Precisió associada a la Ciència i la Tecnologia, creada per l’Institut de Salut Carlos III.

Medicina Predictiva

EIX ESTRATÈGIC 01

Medicina predictiva

Ciencia de Datos

EIX ESTRATÈGIC 02

Ciència de dades

Medicina Genómica

EIX ESTRATÈGIC 03

Medicina genòmica

Línia estratègica transversal 01 Ètica i integritat científica

Línia estratègica transversal 02 Internacionalització